Food check rood Food check rood Food check rood
Food check rood Food check rood Food check rood
Food check rood
0 Review | Review toevoegen
De Food Check thermometer is een voedsel thermometer voor gebruik in de voedingsindustire en horeca. kan worden gebruikt als onderdeel van HACCP procedures, GRATIS traceerbaar kalibratiecertificaat.

Artikelnummer

221-048

Verzendkosten

ā‚¬Ā 0,00

Bezorging binnen

Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.

ā‚¬Ā 89,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
 
De Food Check food thermometer is speciaal ontworpen voor de food en catering professional die een economisch geprijsde digitale thermometer aan wil schaffen. De Food Check thermometer zal de temperatuur snel en nauwkeurig meten bij het bewaken van gekookte en gekoelde levensmiddelen in het kader van HACCP procedures.

De Food Check thermometer is gehuisvest in een gebruiksvriendelijke ABS behuizing.  De thermometer is voorzien van het  'Biomaster' additief dat de groei van bacteriën vermindert. De Food Check beschikt over een groot, gemakkelijk te lezen, LCD-scherm met een open circuit en lege batterij indicatie. Het instrument is voorzien van een eenvoudig te gebruiken on / off drukknop schakelaar en wordt aangedreven door drie 1,5 volt AAA-batterijen die minimaal vijf jaar levensduur van de batterij garanderen. De Food Check schakelt automatisch uit na tien minuten, wat de levensduur van de batterij maximaliseert. De Food Check meet de temperatuur over het bereik van -49,9 tot 299,9 ° C met een resolutie van 0,1 ° C.

Elke Food Check thermometer wordt geleverd met een vast aangesloten food steekvoeler met 130mm spitse roestvrijstalen probe en 500mm PVC-aansluitkabel en is de ideale keuze voor routinematige voedsel inspecties.

specificaties Food Check
reeks                       -49,9 Tot 299,9 ° C
resolutie                   0,1 ° C
nauwkeurigheid       ± 0,4 ° C (-50 tot 199 ° C) anders ± 1 ° C
accu                         3 x 1,5 volt AAA
batterijduur              minimaal 5 jaar (10.000 uur)
sensor type              K thermokoppel
Display                    12mm LCD
afmeting                   25 x 56 x 128mm
gewicht                    130 gram

GRATIS traceerbaar kalibratiecertificaat opgenomen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.