Mini RayTemp Infrarood thermometer
Mini RayTemp Infrarood thermometer
0 Reviews | Review toevoegen

Mini RayTemp Infrarood thermometer. Compacte, lichtgewicht infrarood thermometer met een bereik van -50 to 330°C, LCD display met achtergrondverlichting, laser uitlijning.

Artikelnummer

814-080 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
De Mini RayTemp Infrarood thermometer is een compact, lichtgewicht en goedkope infrarood thermometer. Bedienen is simpel: op het oppervlakte richten met de laser en de temperatuur wordt aangegeven op het display.

De Mini RayTemp heeft een meetbereik van -50 to 330°C met een gegarandeerde nauwkeurigheid van ± 2 ° C in het bereik van 0 tot 330 ° C, buiten dit bereik (-50 tot 0 ° C) een nauwkeurigheid van ± 4 ° C.

Deze infrarood thermometer heeft een duidelijke, makkelijk te lezen LCD display met achtergrondverlichting. Door de auto power off functie gaat de thermometer na 10 seconden automatisch uit om de batterij te sparen. 

De Mini RayTemp is ideaal voor tal van temperatuurmetings toepassingen waarbij contact met het te meten oppervlakte niet mogelijk of wenselijk is. 

RayTemp is een geregistreerd handelsmerk.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.