Mini RayTemp Infrarood thermometer
Mini RayTemp Infrarood thermometer
0 Reviews | Review toevoegen

Mini RayTemp Infrarood thermometer. Compacte, lichtgewicht infrarood thermometer met een bereik van -50 to 330°C, LCD display met achtergrondverlichting, laser uitlijning.

Artikelnummer

814-080 

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorging binnen

Voor 18.00u besteld, vandaag verzonden.

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

De Mini RayTemp Infrarood thermometer is een compact, lichtgewicht en goedkope infrarood thermometer. Bedienen is simpel: op het oppervlakte richten met de laser en de temperatuur wordt aangegeven op het display.

De Mini RayTemp heeft een meetbereik van -50 to 330°C met een gegarandeerde nauwkeurigheid van ± 2 ° C in het bereik van 0 tot 330 ° C, buiten dit bereik (-50 tot 0 ° C) een nauwkeurigheid van ± 4 ° C.

Deze infrarood thermometer heeft een duidelijke, makkelijk te lezen LCD display met achtergrondverlichting. Door de auto power off functie gaat de thermometer na 10 seconden automatisch uit om de batterij te sparen. 

De Mini RayTemp is ideaal voor tal van temperatuurmetings toepassingen waarbij contact met het te meten oppervlakte niet mogelijk of wenselijk is. 

RayTemp is een geregistreerd handelsmerk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.