Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer
 Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer  Temptest 1 Smart thermometer
Temptest 1 Smart thermometer
0 Review | Review toevoegen
TempestĀ® slimme thermometers met unieke roterende display. snelle respons sonde, bereikt de temperatuur in slechts 3 seconden! gepatenteerd, automatisch 360Ā° roterend scherm, compact, waterdicht

Artikelnummer

221-910

Verzendkosten

ā‚¬Ā 0,00

Bezorging binnen

Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.

ā‚¬Ā 79,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
 

De Tempest 1 Smart thermometer is voorzien van een groot, gemakkelijk te lezen digitaal display, met een uiterst precieze uitlezing van de temperatuur over het bereik van -49,9 tot 299,9 ° C met een 0,1 ° C / ° F-resolutie en een nauwkeurigheid van ± 0,4 ° C (-49,9 tot 200 ° C). De thermometer schakelt automatisch uit na tien minuten,wat de levensduur van de batterij maximaliseert. (Deze functie kan worden uitgeschakeld.)

De Tempest thermometer is gehuisvest in een waterdichte behuizing IP67 met een ergonomische rubberen afdichting voorzien van het 'Biomaster' additief wat de groei van bacteriën te verminderd. Naast dat deze thermometer waterdicht is, is het 'waarschijnlijk' ook één van de snelste contact thermometers op de markt van vandaag. De werkelijke temperatuur van een product is te meten in slechts drie seconden.

Zowel de batterij-bijna-leeg-indicatie (icoon) en open-circuit-indicatie worden weergegeven, indien van toepassing. Elke Temptest wordt gevoed door twee AAA-batterijen met een minimale levensduur van 5000 uur bij normaal gebruik zonder backlight. De backlight-functie beschikt over ETI Smart Technology - de verlichting gaat dus alleen aan wanneer het lichtniveau dit vereist.

De Temptest 1 wordt geleverd met een integrale, permanent bevestigde, roestvrij stalen voedsel steekvoeler (Ø3.3 x 80 mm) met een snelle respons tip en wordt compleet geleverd met een gratis Holster / muursteun, speciaal ontworpen om er voor te zorgen dat u de Temptest op een veilige en handzame plek kunt bewaren.

De Temptest 1 voorzien van een automatisch 360 ° weergave, die roteert in stappen van 90°, zodat de gebruiker de temperatuur in elke positie kan aflezen. linkerhand, rechterhand, verticaal of horizontaal. Deze functie kan worden 'vergrendeld' door de gebruiker, indien nodig.

specificaties TempTest® 1

reeks                      -49,9 Tot 299,9 ° C

resolutie                  0,1 ° C / ° F

nauwkeurigheid      ± 0,4 ° C (-49,9 tot 200 ° C) anders ± 1 ° C

accu                        2 x 1,5 volt AAA

batterijduur             5000 uren (normaal gebruik, zonder achtergrondverlichting)

sensor type            K thermokoppel

Display                  11mm LCD

afmetingen            17 x 47 x 200 mm (incl sonde)

gewicht                 105 gram

GRATIS traceerbaar kalibratiecertificaat inbegrepen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.