Vaak wordt door een beetje te gokken, te porren of door te kijken naar de kleur van de buitenkant bepaald of een stuk vlees wel of niet gaar is. Of snij je een stuk van het vlees af om vervolgens de binnenkant te bekijken? Dooszonde wanneer het nog niet gaar is en je het moet terugleggen op de barbecue. Is het al wel gaar? Dan is de kans groot dat het te lang gegaard is. De enige manier om de juiste temperatuur te bepalen van een stuk vlees is met behulp van een bluetooth thermometer. Hieronder vind je verschillende thermometers die jou helpen bij het garen van het perfecte stukje vlees!


Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending vanaf € 24,95
  • access_time Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden
  • credit_card Uitgebreide veilige betaalmethoden

Hoe werkt een bluetooth thermometer?

Een bluetooth thermometer is zo ontworpen dat je van een afstand de temperatuur kunt monitoren. De temperatuur van de probes wordt via bluetooth verstuurd naar je Android, iOS of ander draadloos bluetooth apparaat. Dit tot een afstand van maarliefst 50 meter. Je verbindt de temperatuurmeter met een handige app op jouw smartphone of tablet en zo kun je op een afstand de temperatuur meten van jouw stukje vlees. Op deze manier weet je zeker dat je vlees op de juiste temperatuur is bereid.

Een bluetooth thermometer online kopen

Bij Thermapen Nederland hebben we verschillende thermometers in het assortiment. Met de ThermaQ Bluetooth Thermometer kun je in totaal 16 probes(8 devices) op een app uitlezen. Je verbindt deze thermometer met de ThermaQ App, deze valt gemakkelijk te downloaden in de Play Store of App Store. Daarnaast is de BlueDOT TX-1400 een erg goede thermometer. Dit is een top-rated digitale oven thermometer maar heeft daarnaast de mogelijkheid om hem met bluetooth te verbinden. Op die manier heb je een simpele maar krachtige thermometer die je op afstand via bluetooth uit kunt lezen.