Digitale Aquarium thermometer
Digitale Aquarium thermometer
2 Reviews | Review toevoegen
Digitale Aquarium max/min thermometer met alarm twee sensoren meten externe en watertemperatuur akoestisch temperatuuralarm display met max / min temperatuur weergave schakelbaar naar Ā° C of Ā° F

Artikelnummer

810-925

Verzendkosten

ā‚¬Ā 5,95

Bezorging binnen

Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

ā‚¬Ā 14,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
 
Deze nieuwe aquarium thermometer heeft een groot LCD-display, max / min geheugenfunctie voor de hoogste en laagste temperaturen en een akoestisch alarm. De temperatuur wordt gemeten over een bereik van -49,9 tot 69,9 ° C met een resolutie van 0,1 ° C en een nauwkeurigheid van ± 1 ° C.

De aquarium thermometer is voorzien van twee temperatuursensoren: een externe waterbestendige sonde, welke in het aquarium geplaatst wordt en een interne sensor voor de kamertemperatuur. De externe sonde kan op de aquarium wand met de meegeleverde zuignap gemonteerd worden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Astrid - 23-06-2021 14:46

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel geleverd. Prima thermometertjes, zeker een aanrader. Maar wel jammer dat de batterijen die werden bijgeleverd geen stroom meer leverden. Dat vind ik een minpuntje.

Martijn - 27-04-2017 00:15

Netjes verpakt... snel geleverd.
Mooi groot display om graden in aquarium en huiskamer te kunnen aflezen. In Fahrenheit en Celsius. Je kan hem neer zetten of op je bak plakken...
Wijkt +- 1 graad af, maar dat staat ook achter op de verpakking. Zeker een aanrader!