Een horeca thermometer wordt voornamelijk ingezet in een professionele keuken gedurende veeleisende omstandigheden. In elke horecagelegenheid is een goed werkende thermometer onmisbaar. Er zijn verschillende thermometers die gebruikt worden in de horeca voor het meten van vlees, ovens en andere apparatuur die in de keuken gebruikt wordt. Uitgangspunt is het garanderen van de voedselveiligheid. Door het meten van de juiste temperatuur kan worden voldaan aan de richtlijnen van de hygiënecode, ook wel HACCP genoemd.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending vanaf € 24,95
  • access_time Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden
  • credit_card Uitgebreide veilige betaalmethoden

Waarom is een horeca thermometer onmisbaar?

In elk restaurant, snackbar of andere eetgelegenheid is een goede thermometer onmisbaar geworden. Er zijn verschillende instanties die de kwaliteit van het voedsel in de horeca nauwlettend in de gaten houden. De Europese HACCP is daarbij het meest bekend. Deze richtlijnen verplicht de kritische punten binnen het bedrijf te controleren en beheersen. De temperatuur van het vlees en andere kookinstrumenten is daarbij een zeer belangrijk punt. Hierdoor is een goed werkende en zeer nauwkeurige thermometer in elke gelegenheid een must have.