Een horeca thermometer wordt voornamelijk ingezet in een professionele keuken gedurende veeleisende omstandigheden. In elke horecagelegenheid is een goed werkende thermometer onmisbaar. Er zijn verschillende thermometers die gebruikt worden in de horeca voor het meten van vlees, ovens en andere apparatuur die in de keuken gebruikt wordt. Uitgangspunt is het garanderen van de voedselveiligheid. Door het meten van de juiste temperatuur kan worden voldaan aan de richtlijnen van de hygiënecode, ook wel HACCP genoemd.


Display:
 


Loading...
  • local_shipping Ordered today, delivered tomorrow
  • access_time Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden
  • credit_card Pay safely & quickly online

104,95

remove add
Order

In stock

(0)
Thermapen red

Thermapen red

69,95

Delivery time: Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.
remove add
Order

Extra delivery time

(2)

Waarom is een horeca thermometer onmisbaar?

In elk restaurant, snackbar of andere eetgelegenheid is een horeca thermometer onmisbaar geworden. Er zijn verschillende instanties die de kwaliteit van het voedsel in de horeca nauwlettend in de gaten houden. De Europese HACCP is daarbij het meest bekend. Deze richtlijnen verplicht de kritische punten binnen het bedrijf te controleren en beheersen. De temperatuur van het vlees en andere kookinstrumenten is daarbij een zeer belangrijk punt. Hierdoor is een goed werkende en zeer nauwkeurige thermometer in elke gelegenheid een must have.