RayTemp 38 RayTemp 38
RayTemp 38 RayTemp 38
RayTemp 38
0 Review | Review toevoegen
RayTemp 38 infrarood, niet-contact thermometer voor het meten van kleine oppervlakken op grotere afstanden

Artikelnummer

814-038

Verzendkosten

ā‚¬Ā 0,00

Bezorging binnen

Voor 18.00u besteld, vandaag verzonden.

ā‚¬Ā 289,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
 

De RayTemp 38 is een professionele, pistoolvormige, niet-contact infrarood thermometer met dubbele laserpuntuitlijning. Deze thermometer is ontworpen voor nauwkeurige temperatuurmetingen en biedt een optische verhouding van 50:1, waarmee gebruikers kleine doelen van een veilige afstand kunnen meten. Gebruikers kunnen comfortabel op afstand van het doel staan, richten de thermometer op het te meten oppervlak, trekken de trekker over, en lezen onmiddellijk de temperatuur af. Het is perfect voor het meten van de temperatuur van moeilijk bereikbare objecten, waarbij nauwkeurige en snelle metingen op verschillende oppervlakken worden gegarandeerd.

Deze infraroodthermometer kan oppervlaktetemperaturen meten in het bereik van -59,9 tot 999,9°C met een resolutie van 0,1°C (-9,9 tot 199,9°C) of 1°C. De RayTemp 38 heeft ook een automatische uitschakelfunctie, die het instrument na 60 seconden inactiviteit uitschakelt om de levensduur van de batterij te verlengen. Deze functie kan indien nodig worden gedeactiveerd. De unit beschikt over een duidelijk, gemakkelijk afleesbaar, op maat gemaakt LCD-display met achtergrondverlichting dat zowel de temperatuur als de emissiviteit weergeeft. Het heeft ook een vierknops toetsenbord, waarmee gebruikers de gewenste modus kunnen selecteren, zoals maximale, minimale, differentiële of gemiddelde temperaturen, hoog- en laagalarmen kunnen bekijken en de emissiviteit kunnen aanpassen van 0,1 tot 1,0 in stappen van 0,01 (standaardinstelling is 0,95).

De RayTemp 38 is een veelzijdig apparaat, omdat het een thermokoppelaansluiting bevat die een type K thermokoppelprobe kan accepteren. Dit stelt gebruikers in staat om hun meetmogelijkheden uit te breiden. Aanbevolen probes en andere accessoires kunnen worden toegevoegd door uw keuzes te selecteren in de 'Accessoires toevoegen' sectie en vervolgens op de knop 'Nu kopen!' te klikken.

Elke RayTemp 38 wordt geleverd in een gratis beschermende ABS draagtas. Bovendien is er een optionele sterke magnetische houder beschikbaar, die veilig aan de onderkant van de behuizing van de thermometer kan worden bevestigd, zodat deze handig kan worden gemonteerd op een metalen oppervlak voor continu toezicht.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.