Signals™ 4-Kanaals Wi-Fi/Bluetooth BBQ Alarm Thermometer Zwart (Charcoal)
1 Reviews | Review toevoegen

De Thermowork Signals™ 4-Kanaals Wi-Fi/Bluetooth BBQ Alarm Thermometer is uitermate geschikt om verschillende soorten temperaturen tegelijk te meten.

Artikelnummer

TX-1500-CH 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 259,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

S. Thani - 17-07-2019 18:30

Geweldige thermometer!
Kado gekregen van mijn vriendin, en heeeeel erg blij mee.
Mooi apparaatje en voelt erg solide aan van het apparaatje tot de probes eersteklas kwaliteitsgevoel! Zoals alles van thermoworks zal dit apparaat je ook niet teleur stellen.
compleet geleverd met 4 probes en erg accuraat( controle d.m.v. thermapen mk4), alleen een beetje jammer dat hij geen open deksel detectie heeft waardoor hij gaat piepen als de temp. snel daalt bij openen van de BBQ, simpele oplossing is gewoon de min. temp. heel laag zetten via de app voor dat je de BBQ opent en daarna weer instellen als de bbq weer op temp. is. Ook een minpuntje vind ik dat de batterij snel leeg is ( geen 16 uur zoals op de site van thermoworks is aangegeven) dus in feite is het een plug in thermometer,( voor mij geen probleem) omdat je ook geen gesegmenteerde batterij indicator hebt die aangeeft dat je batterij bijna leeg is, kun je hem beter inpluggen. Iets waar thermoworks( gezien hun algemene kwaliteit) ongetwijfeld in de toekomst nog wat aan zal doen. Dus daarom ook geen 5 sterren, maar 4...
De app is simpel te installeren en tot nog toe werkt het perfect.
Nu is het wachten op de Billows BBQ controller die speciaal voor dit apparaat is gemaakt,(hopelijk hebben jullie die snel in het assortiment) die heeft overigens wel een open deksel detectie. Misschien komt dan de 5de ster er wel bij.
Maar ongetwijfeld een van de beste wifi thermometers op de markt, superblij mee!

Merk
ETI/ThermoWorks