Signals ThermoWorks Billows 13 Thermoworks Billows 12 Limited Tshirt
Signals ThermoWorks Billows 13 Thermoworks Billows 12 Limited Tshirt
BBQ Controller ThermoWorks Signals & Billows Kleur: Charcoal/Zwart
1 Bewertungen | Bewertung hinzufügen
Bestellen Sie die ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ als Set vor. Mit einem einzigartigen T-Shirt und einem Kombirabatt.

Artikelnummer

825050825079

Versandkosten

€ 0,00

Standard-Lieferzeit

Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.

€ 399,95
Preis pro Stück

Verfügbarkeit : 200

Anzahl: 
Bestellen
 
Durch diese Vorbestellung können Sie einer der Ersten sein, die im Besitz der ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ (BBQ Controller). Das bedeutet sorglos lange Grillabende und überall die Temperatur zu sehen.
Möchten Sie einkaufen gehen? Kein problem Stellen Sie sicher, dass Sie flexibel sind und die köstlichsten Gerichte zubereiten können!

Schon gezweifelt, ob Sie einen BBQ Controller kaufen würden? Warten Sie nicht länger.

Wie funktioniert diese Vorbestellung:
- Sie wissen ganz genau, dass Sie die Kontrolle über Ihren Grill haben möchten! Auch wenn Sie einfach nicht richtig liegen.
- Bestellen Sie die ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ Pre-Order (BBQ Controller) über Thermapen.nl
- Wählen Sie, um auf Rechnung zu bezahlen

Fertig haben Sie Ihre Vorbestellung gemacht. Und jetzt?
Wir senden Ihnen am 9 September 2019 einen Zahlungslink zu. Dieser muss am 13 September um 17:00 Uhr bezahlt werden.
Nachdem wir Ihre Zahlung erhalten haben, werden wir Ihre Bestellung bearbeiten und Sie erhalten die ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ Vorbestellung (BBQ Controller) mit Limited Edition T-Shirt.

Wann erhalten Sie die Vorbestellung für ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ (BBQ Controller)?
Am 26 September versenden wir die ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ Pre-Order (BBQ-Controller), wenn alles gut geht

Warum bei Thermapen.nl bestellen?
- Wir bieten Service und Support
- Lieferung der ThermoWorks Signals ™ & Billows ™ Pre-Order (BBQ Controller) mit Englisch Handbuch
- 1 Jahr Garantie auf die Produkte
- 20 € Rabatt und ein kostenloses T-Shirt in limitierter Auflage

Weitere Informationen zu den Produkten?
Suchen Sie hier nach den ThermoWorks Signalen ™
Und für den ThermoWorks Billows ™

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen
S. Thani - 08-04-2020 02:49

Ik heb deze combinatie (Signals & Billows) nu ongv. 3 keer gebruikt aangezien het nog niet echt BBQ weer is geweest, maar daar is dit apparaat dus juist geweldig voor! De Signals had ik al langer en naar tevredenheid veel vaker gebruikt uiteraard, later is de Billows erbij gekomen en dat maakt het plaatje perfect compleet!
Ook met slecht weer, mits je BBQ onder een afdakje staat kun je zorgeloos low en slow BBQ-en. De Billows fan werkt perfect en op je telefoon komt alles binnen mocht de temp. zakken omdat je kolen bijna op zijn, dus altijd genoeg kolen in je BBQ doen, dan heb je er nagenoeg geen omkijken naar behalve voor het besproeien van je vlees. Je moet er wel een beetje een handigheidje in krijgen en logisch nadenken als je jezelf wat tijd wilt besparen. bijv. als je een keramische kamado hebt is het aan te raden om de Billows pas aan te sluiten als de BBQ al redelijk bij de gewenste temp. is. Dit omdat de fan blijft blazen tot hij de temp. bereikt heeft en je dus makkelijk kunt overshooten (te hoge temp.). Voor mij geen probleem omdat ik een metalen Weber summit charcoal heb die makkelijk weer zakt qua temp., maar bij een keramische BBQ gaat de temp. langzamer naar beneden, dan kan je wat langer moeten wachten.
Belangrijk is dat je iedere keer dat je het gebruikt wel opnieuw moet inloggen op je netwerk en bluetooth en je hebt gegarandeerd de hele tijd verbinding met de app, ook al ben je boven de was aan het doen ofzo.( natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit van je internet verbinding) De app is wel even een beetje puzzelen in het begin maar heb je eenmaal door hoe het werkt dan is het kinderspel. Voor de twijfelaar, er staan filmpjes op YouTube hoe je het moet gebruiken weliswaar in het Engels maar zo simpel dat het eigenlijk geen vertaling nodig heeft. Verder kan ik alleen maar zeggen dat het een top (zwaar) kwalitatief aanvoelend product is en zijn werk meer dan uitstekend doet zoals eigenlijk alles van Thermoworks! Van de probes die met veertjes aan de connectie punten breuken op dat cruciale punt eigenlijk geheel uitsluiten waar je bij andere merken na een paar jaartjes nieuwe moet bestellen, ben ik bij deze overtuigd dat ze minstens dubbel zo lang meegaan, tot de nauwkeurigheid en snelheid van de MK-4 thermometer (die ik ook heb). Dit merk wordt niet voor niks zo geprezen in de top van de internationale restaurant/ BBQ en voedingsmiddelen industrie (kijk maar op YouTube, je ziet de MK-4 bijv. bij alle top BBQ-ers voorbij komen. Mensen zullen misschien schrikken van de prijs, maar vergeleken met andere merken valt dat eigenlijk best mee. Vooral als je weet wat voor kwaliteit je in huis haalt, want dat halen die andere merken niet in deze mate. Er zijn uiteraard andere merken die ook werken maar Thermoworks producten kun je zien als de Mercedes onder dit soort producten. (heb veel reviews gelezen en bekeken van mensen die er echt verstand van hebben op YouTube bijv.) Ik ben in ieder geval meer dan tevreden over deze aanschaf, en wederom een topproduct van een topmerk!
Keep up the good work Thermoworks!