SuperFast Thermapen Professional Blaze LE
SuperFast Thermapen Professional Blaze LE
SuperFast Thermapen Professional Blaze LE
2 Reviews | Review toevoegen
Thermapen Professional LE Blaze 360 graden automatisch draaibaar scherm Beweging gevoelige slaapstand automatische intelligente backlight waterdicht tot IP67 traceerbaar kalibratiecertificaat

Artikelnummer

234-447-BLZ

Verzendkosten

€ 0,00

Bezorging binnen

Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.

€ 94,95
Prijs per stuk

Voorraad : 56

Aantal: 
Bestellen
 

Limited Edition Thermapen
- Slechts 600 geproduceerd (nog een 75 beschikbaar, 15-04-2021)
- Uitsluitend in Nederland verkrijgbaar
- Met Nederlandse handleiding
- Een echt collectors item
- Mooi cadeau om het seizoen te starten!

De Thermapen Professional LE Blaze maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een aantal innovatieve functies.

Het gepatenteerde 360 ​​° vrij roterende display kan worden gebruikt in elke positie, in beide handen. Het toestel is uitgerust met een intelligent verlicht display die lichtniveaus detecteert en automatisch de achtergrondverlichting aan of uit schakelt in wisselende lichtomstandigheden. De beweging gevoelige slaapstand schakelt de Thermapen Professional  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij.

De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

De Thermapen Professional is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.

De Thermapen Professional wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen Professional wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.

De Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Brits octrooischrift GB 2504936

Sorteren op:

Review toevoegen
Bertus - 31-07-2021 12:39

Perfect ding. Makkelijk en snel meet je de kerntemperatuur.

Stefan - 26-12-2020 00:08

Wat een genot om met deze thermapen te werken, hij geeft nagenoeg gelijk de temp aan.