Thermapen Classic wit
Thermapen Classic wit
2 Reviews | Review toevoegen
Een Thermapen thermometer is snel, accuraat, kleurrijk en wordt wereldwijd gebruikt door top-chefs, foodies, zorginstellingen, cateraars en transporteurs

Artikelnummer

231-217

Verzendkosten

€ 0,00

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Hoe werkt het?
De SuperFast Thermapen is ideaal voor het meten van de temperatuur van gekookt, opnieuw verwarmd en gekoeld voedsel zoals vlees, vis, soepen, stoofschotels en taarten.
Het bevat een duidelijke af te lezen display, met een nauwkeurige uitlezing van de temperatuur met een bereik van -49,9 tot 299,9 ° C.

• Temperatuur aflezen in slechts 3 seconden!
• Biomaster behuizing remt bacteriële groei
• °C naar °F instelbaar
• waterbestendige behuizing


Ziet er geweldig uit.
De Thermapen thermometer is voorzien van een roestvrij stalen verlaagde steekvoeler die gemakkelijk 180 graden weg te draaien is in de zijkant van het instrument, wanneer niet in gebruik. De reactietijd van elke thermometer is afhankelijk van vele factoren: de massa van het sensor-uiteinde, warmteoverdracht en, belangrijker, de toestand van de te meten stof. Met zowel lucht als vloeistof, is agitatie cruciaal voor snelle reactie. Het kalibratie laboratorium heeft de Thermapen getest in een geroerd waterbad met verbazingwekkende resultaten. Elke Thermapen® bereikt 100% van de test de temperatuur in een verbazingwekkende 3 seconden. De Thermapen is verkrijgbaar in een reeks van 10 levendige kleuren, zodat u er een kunt kopen die bij u past.
 

De behuizing is gemaakt van het nieuwe wasbare "Biomaster" materiaal dat bacteriegroei vermindert en de ergonomische rubberen afdichting vermindert het risico van het binnendringen van water of stof. Zowel waterbestendig, is het ook nog eens waarschijnlijk' de snelste contact thermometer op de markt vandaag. De ware temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden. 


Wat is Biomaster? 
Biomaster toevoegingen zijn een sterk breedspectrum anorganische, op zilver gebaseerde biociden voor gebruik in plastics, waardoor hygiënische risico's afnemen. De concentratie van zilver, in de gepatenteerde antimicrobiële werkzame stof in Biomaster, geeft een afgifte van zilverionen indien nodig, waardoor het veilig microbiële groei remt. 

 
Waarom een ​​Thermapen® gebruiken. 
Als je echt dol op koken en de voldoening wil dat je het perfecte gerecht serveert; koop dan een Thermapen. De Thermapen is te zien in tal van kookboeken, food blogs, kookscholen en tv-programma's.
Elke Thermapen® wordt geleverd met een GRATIS traceerbaar kalibratiecertificaat.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Richard - 22-10-2019 11:55

Super apparaat! Ik heb hem zelf al jaren en gebruik hem praktisch elke dag. Werkt supersnel en nauwkeurig. Dit is een tweede, als kado voor m'n ouders!
Order ging vlekkeloos, vriendelijk contact en heel duidelijk. Beloften worden perfect nagekomen.
Ordernr: 201922051

Marco - 16-10-2016 20:37

Wat een genot om mee te werken! Binnen enkele seconden nauwkeurig de temperatuur zichtbaar. De investering zeker waard!