SuperFast Thermapen Professional Mk4 Geel
2 Reviews | Review toevoegen

SuperFast Thermapen® 4 thermometer 360 graden automatisch draaibaar scherm Beweging gevoelige slaapstand automatische intelligente backlight waterdicht tot IP67 traceerbaar kalibratiecertificaat

Artikelnummer

234-427 

Verzendkosten

€ 0,00 

Bezorging binnen

Voor 18.00u besteld, vandaag verzonden.

€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De nieuwe Thermapen 4 maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een aantal innovatieve functies.

Het gepatenteerde 360 ​​° vrij roterende display kan worden gebruikt in elke positie, in beide handen. Het toestel is uitgerust met een intelligent verlicht display die lichtniveaus detecteert en automatisch de achtergrondverlichting aan of uit schakelt in wisselende lichtomstandigheden. De beweging gevoelige slaapstand schakelt de Thermapen 4  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij.

De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

De Thermapen 4 is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.

De Thermapen 4 wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen Mk4 wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.

De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Brits octrooischrift GB 2504936

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Gunter Van den Wyngaert - 28-05-2019 16:27

De Superfast Thermapen werkt fantastisch accuraat en volledig in lijn met de productomschrijving.
Ik gebruik de Thermapen voorlopig voornamelijk voor de monitoring van bereidingen op de BBQ en daar is een snelle en accurate weergave een must.
Verder is de behuizing erg stevig en gemakkelijk afwasbaar.
Een aanrader dus !

Menno - 11-01-2019 15:02

Snelle levering en een erg fijn product. Metingen zijn snel en accuraat. Pen voelt steviger en degelijker aan dan ik had kunnen verwachten (had al goede reviews gelezen). Erg prettig dus.