SuperFast Thermapen Professional Mk4 Grijs SuperFast Thermapen Professional Mk4 Grijs
SuperFast Thermapen Professional Mk4 Grijs SuperFast Thermapen Professional Mk4 Grijs
SuperFast Thermapen Professional Mk4 Grijs
2 Reviews | Review toevoegen
SuperFast Thermapen® 4 thermometer 360 graden automatisch draaibaar scherm Beweging gevoelige slaapstand automatische intelligente backlight waterdicht tot IP67 traceerbaar kalibratiecertificaat

Artikelnummer

234-407

Verzendkosten

€ 0,00

Bezorging binnen

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Vanaf nu is de nieuwe Thermapen ONE beschikbaar.

€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

 

Dit product is helaas niet meer leverbaar... vanaf nu is de nieuwe Thermapen One beschrikbaar in de kleur grijs

Thermapen ONE Grijs

 

De nieuwe Thermapen 4 maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een aantal innovatieve functies.

Het gepatenteerde 360 ​​° vrij roterende display kan worden gebruikt in elke positie, in beide handen. Het toestel is uitgerust met een intelligent verlicht display die lichtniveaus detecteert en automatisch de achtergrondverlichting aan of uit schakelt in wisselende lichtomstandigheden. De beweging gevoelige slaapstand schakelt de Thermapen 4  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij.

De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

De Thermapen 4 is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.

De Thermapen 4 wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen Mk4 wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.

De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Brits octrooischrift GB 2504936

Handleiding Thermapen tevinden onder het kopje bijlagen

Sorteren op:

Review toevoegen
Dries - 23-02-2021 09:49

Als ik hem morgen zou verliezen dan bestel ik gelijk een nieuwe. Zegt genoeg...

Ron - 20-10-2018 13:29

De thermapen mk4 meet inderdaad razendsnel. Maar belangrijker vind ik de juistheid; ik controleer er mijn sous vide bad mee. Op bijgeleverd certificaat staat beter dan 0,4 °C tussen -50 en +200. Met de in de handleiding beschreven test kom ik in kokend water (“rolling boil”) op 99,8 °C. Prima dus. Eerste keer openklappen gaat zwaar, staat ook in de handleiding, wordt inderdaad gaandeweg iets soepeler. De beschermhoes die ik er bij gekocht heb vind ik wat minder; zit , vanwege de draaibare meetpen, aan de voorzijde erg losjes; kruipt gemakkelijk van alles tussen. Meedraaiende displaywaarden en achtergrondverlichting zijn erg handig. Wat mij betreft zijn geld waard.