SuperFast Thermapen Professional Mk4 Zwart SuperFast Thermapen Professional Mk4 Zwart
SuperFast Thermapen Professional Mk4 Zwart SuperFast Thermapen Professional Mk4 Zwart
SuperFast Thermapen Professional Mk4 Zwart
3 Reviews | Review toevoegen
SuperFast Thermapen® 4 thermometer 360 graden automatisch draaibaar scherm Beweging gevoelige slaapstand automatische intelligente backlight waterdicht tot IP67 traceerbaar kalibratiecertificaat

Artikelnummer

234-477

Verzendkosten

€ 0,00

Bezorging binnen

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Vanaf nu is de nieuwe Thermapen ONE beschikbaar.

€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

 

Dit product is helaas niet meer leverbaar... vanaf nu is de nieuwe Thermapen One beschrikbaar in de kleur zwart

Thermapen ONE ZwartDe nieuwe Thermapen 4 maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een aantal innovatieve functies.

Het gepatenteerde 360 ​​° vrij roterende display kan worden gebruikt in elke positie, in beide handen. Het toestel is uitgerust met een intelligent verlicht display die lichtniveaus detecteert en automatisch de achtergrondverlichting aan of uit schakelt in wisselende lichtomstandigheden. De beweging gevoelige slaapstand schakelt de Thermapen 4  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij.

De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

De Thermapen 4 is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.

De Thermapen 4 wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen Mk4 wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.

De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Brits octrooischrift GB 2504936

Handleiding Thermapen tevinden onder het kopje bijlagen

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 22-01-2021 12:32

perfect

Ronald Kok - 19-07-2019 08:06

Nooit meer onder- of over gegaard vlees van de bbq. in 3 seconden weet ik heel nauwkeurig de kerntemperatuur van het vlees. (heel fijn bij maken van langzaam gegaard vlees, maar ook bij direct snel gegrild vlees, stukje kip, vis, biefstukje perfect medium).
Wat ik ook fijn vind is de snelheid van meten waardoor je minder lang de bbq open hoeft te houden en minder hitte verliest.
De punt van de thermometer is zo dun dat uit het vlees bijna geen sappen verloren gaan als je erin geprikt hebt.
Draaiend en verlicht scherm en waterdichtheid zijn extra gemakken.
Ik ben zeer tevreden met deze thermometer.

Erik Hakkers - 18-02-2017 11:00

Werkt goed na behoren, snel en makkelijk dat het aflees gedeelte meedraait en als er toch iets water overkomt of hij ligt in de regen geen probleem hij blijft het doen.