Thermamite® digitale thermometer  Thermamite® digitale thermometer
 Thermamite® digitale thermometer  Thermamite® digitale thermometer
ThermamiteĀ® digitale thermometer
0 Review | Review toevoegen
ThermamiteĀ® catering thermometer compleet met voedsel probe. GRATIS traceerbaar kalibratiecertificaat Temperatuurbereik -50 tot 300 Ā°C Compact en robuust ontwerp 2 jaar fabrieksgarantie

Artikelnummer

261-050

Verzendkosten

ā‚¬Ā 0,00

Bezorging binnen

Voor 17.00u besteld, vandaag verzonden.

ā‚¬Ā 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
 
De Thermamite® digitale catering thermometer is accuraat, flexibel en makkelijk te gebruiken, gecombineerd met duurzaamheid en betrouwbaarheid welke nodig is in de voedsel en catering branche.  Zo draagt deze thermometer bij om te voldoen aan de gestelde eisen.

De Thermamite® thermometer is voorzien van een duidelijke, gemakkelijk af te lezen LCD-display met een precieze uitlezing van de temperatuur over het bereik van -50 tot 300 °C met een resolutie van 1 °C.
Lage batterij spanning en open circuit indicatie worden ook weergegeven, indien van toepassing. Het toestel zal automatisch uitschakelen na tien minuten, om de levensduur van de batterij maximaliseren.

De behuizing van de Thermamite® is ergonomisch, van robuust ABS met 'Biomaster' additief om de groei van bacteriën tegen te gaan.

Elke Thermamite® thermometer wordt geleverd met een gegoten, puntig, roestvrij staal voedsel probe (Ø3.3 x 100 mm) en een 500 mm PVC draad.

Specificatie: Thermamite® thermometer 
Bereik: -50 to 300°C 
Resolutie: 1°C 
Nauwkeurigheid: ±1°C  0.1% 
Batterij: 3 x 1.5 volt AAA 
Batterijduur: minimaal 5 jaar 10000 uur
Sensor type: K thermocouple 
Display: 12 mm LCD 
Afmetingen: 25 x 56 x 128mm 
Gewicht 130 grams

Geschikt voor HACCP
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.