Bestellen

U bestelt de door u gewenste artikelen eenvoudig in de webwinkel. U ontvangt automatisch een bevestiging, order updates en een factuur via email. Voor specifieke wensen of een offerte kunt u altijd contact opnemen. Zie contactpagina

Verzenden

Als u op werkdagen voor 18.00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag binnen 48 uur geleverd. Controleer voor u bestelt de voorraad en levertijd om teleurstellingen te voorkomen.

Afhalen

Afhalen is alleen mogelijk voor onze zakelijke klanten. 

Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland en Belgie worden vanaf €24,95 gratis verzonden. Onder dit bedrag betaald u € 2,95 of €5,95 verzendkosten per order afhankelijk van de afmetingen.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. 

Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u dit binnen 14 werkdagen terugsturen conform de wet koop op afstand 
De eventuele verzendkosten voor de retourzending komen in dit geval altijd voor rekening van de klant. Indien mogelijk verzoeken wij u het product in originele verpakking terug te sturen. Mocht een artikel beschadigd bij u bezorgd worden, stuur dan direct een email mét foto van het beschadigde object. Wij lossen het probleem dan zo spoedig mogelijk voor u op.

Retouren altijd aanmelden, ook wanneer het product binnen 14 dagen word terug gestuurd. Retourpagina.

Foto